AKTUALITÁSOK

1-napos workshop "Bevezetés a craniosacralis terápiába" címmel


Ha tanulnál valami újat és hasznosat egy jó hangulatú, gyakorlatorientált workshopon...
Ha laikusként is tennél valamit önmagad és a környezetedben élők egészségéért...
Ha megismerkednél a Craniosacralis terápiával, amely alig 40 év alatt a világ egyik vezető alternatív gyógyászati eljására lett...


Újabb alkalom nyílik betekintést nyerni a Craniosacralis terápia világába, megérezni a craniosacralis ritmust, megismerni a rendszer tudományos hátterét és elsajátítani a terápia egyetlen öngyógyításra is alkalmas technikáját, az ún. Still Point indukciót.

A workshopot elsősorban laikusoknak, illetve azoknak ajánljuk, akik tervezik valamelyik CST1-es nagyképzésen való részvételt, és szeretnék előtte egy kicsit jobban megismerni a módszert, kipróbálni palpációs képességüket. Ajánljuk továbbá bárkinek, akit érdekel a Craniosacralis terápia, aki szeretné elsajátítani a Still Point technikát, hogy segíthessen önmagának és a környezetében élőknek, pl. fájdalomcsillapításban, az alvás és a relaxáció megkönnyítésében, stresszoldásban, stb.

 

A SORON KÖVETKEZŐ WORKSHOP IDŐPONTJA
2022. január 23.
10:00h-15:00h
Regisztráció: 09:30h-09:50hHELYSZÍN
Craniosacralis Terápia Magyarország
1126 Budapest, Királyhágó u. 2., fszt. 5. (9-es kapucsengő)

A helyszín a létszám függvényében változhat. Változás esetén a jelentkezőknek külön értesítést küldünk.
 


RÉSZVÉTELI DÍJ
25.000 Ft, amely a jelentkezéssel egyidőben - a még szabad helyek visszaigazolását követően - banki átutalással fizetendő.
UPLEDGER INSTITUTE HUNGARY KFT.
Erste Bank 11600006-00000000-78017784
Kérjük, a közlemény rovatba tüntesd fel a neved és az alábbi kódot: CSTWS
Az átutalást követően annak megtörténtéről küldd el a visszaigazoló szelvény másolatát vagy az utalásról készített képernyőfotót!A JELENTKEZÉS MÓDJA
Részvételi szándékodat e-mailben (upledgerhungary@gmail.com) jelezheted az alábbi adatok megjelölésével:
név, születési hely, idő, foglalkozás, lakcím, telefonszám, e-mail cím.
A workshopon való részvételért természetgyógyászoknak 14 kreditpont jár. Amennyiben szeretnéd a kreditpontokat igényelni, a jelentkezéssel egyidejűleg működési nyilvántartási számod, ennek hiányában alapnyilvántartási számod is küldd el részünkre!
Jelentkezéseddel egyúttal elfogadod a részvételi és lemondási feltételeket is.
 


LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Kötbérmentes lemondási határidő: a workshop napját megelőző 14. nap. A kötbér mértéke 10-14 nappal a workshop napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 10 napon belül történő lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 5.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2022. január 10.VISSZAJELZÉSEK
„Nagyon jól éreztem magam a foglalkozáson! Laikusként magam is meglepődtem, milyen könnyen elsajátíthatóak az oktatott technikák. Logikus magyarázat, szemléletes bemutatók, és micsoda csapat! Komolyan megfontolom, hogy nyugdíjas létemre belevágok a terapeutaképzésbe. Köszönöm!”
Tóth Béla, nyugdíjas - Budakalász

„Eddig is szimpatikus volt az Upledger Intézet munkája, de minden várakozásomat felülmúlta az élmény, hogy megtapasztalhattam a craniosacralis ritmus mozgását a saját testemben. Ebben nagy segítség volt az oldott és felszabadult hangulat, az előadó felkészültsége és érezhető tapasztalata. A tanfolyam iránti érdeklődésem tovább fokozódott. Alig várom a folytatást!”
Kiss Eszter, egyetemista - Salgótarján

„Minden szempontból kiemelkedő színvonalú workshop! Jól felépített tematika, magas felkészültségű előadó, vidám, közvetlen hangulat, és olyan gyakorlati tudás, melyet gyógytornász praxisomban is azonnal alkalmazni tudok.”
G-né Rita, gyógytornász - BudapestA workhshoról bővebben a Képzések/CST alapképzések/1-napos workshop menüpont alatt olvashatsz.

Várunk szeretettel!

 

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy időpontfoglalás munkanapokon, 09:30-17:30h között, telefonon lehetséges: +36209420074.

Tisztelettel kérjük, hogy a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően hívjon bennünket!


Köszönjük!

Bezár x