AKTUALITÁSOK

2018. január 14-én vasárnap újabb 1-napos workshop "Bevezetés a craniosacralis terápiába" címmel.

Újabb alkalom nyílik betekintést nyerni a Craniosacralis terápia világába, megérezni a craniosacralis ritmust, megismerni a rendszer tudományos hátterét és elsajátítani a terápia egyetlen öngyógyításra is alkalmas technikáját, az ún. Still point technikát.

A workshopot elsősorban laikusoknak, illetve azoknak ajánljuk, akik tervezik valamelyik CST1-es nagyképzésen való részvételt, és szeretnék előtte egy kicsit jobban megismerni a módszert, kipróbálni palpációs képességüket. Ajánljuk továbbá bárkinek, akit érdekel a CST, aki szeretné elsajátítani a Still Point technikát, hogy segíthessen önmagának és a környezetében élőknek, pl. fájdalomcsillapításban, az alvás és a relaxáció megkönnyítésében, stresszoldásban, stb.

Részvételi díj: 20.000 Ft, amely előzetes telefonos egyeztetést követően készpénzben, vagy banki átutalással fizetendő. 
Tanulási segédletet, jegyzetet, íróeszközt, valamint forrásvizet és gyógyteát biztosítunk, a résztvevőknek csak az ebédről kell gondoskodnia. Kényelmes, laza öltözet viselése javasolt.

Jelentkezési határidő:
2017. december 31.
Jelentkezni e-mailben (info@upledger.hu) vagy telefonon (+36209420074), név, születési hely, idő, foglalkozás, telefonszám, postacím és e-mail cím megadásával lehet.

Várjuk szeretettel!

További felvilágosítás a Képzések/CST alapképzések/1-napos workshop menüpont alatt található.