MUNKATÁRSAINK
 

GÁBRIEL ORSOLYA

Intézetvezető craniosacralis terapeuta, nemzetközi instruktor, az Upledger Institute Hungary igazgatója, Visceralis manipuláció-terapeuta, Konduktor-tanító, Természetgyógyász: Életmód-tanácsadó és -terapeuta, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, Humánkineziológus

Egészségügyi családi hátteremnek köszönhetően a gyógyítás szinte velem született. Hiába jártam az ország akkor legjobb, matematika-tagozatos gimnáziumába, mindig tudtam, hogy hivatásként mások támogatását, gyógyítását választom. Elsőként  konduktor-tanítói diplomát szereztem 1996-ban, amivel aztán közel 15 évig dolgoztam mozgássérült gyerekek között, elsősorban külföldön. Eközben tanultam marketinget, belekóstoltam a jogba, és summa cum laude végeztem Esztergomban, kommunikáció szakon.

2002-ben Dániában ismerkedtem meg a Craniosacralis terápiával (CST), és azonnal tudtam, hogy „Ő” az igazi. Felkutattam a forrást, és magától Dr. Upledgertől, a CST kidolgozójától tanultam meg a módszert, annak minden csínját-bínját. A képzések, továbbképzések révén bejártam a fél világot; tanultam Szingapúrban, Ausztráliában, Hong Kongban, Madridban, az Egyesült Államokban, Írországban és a Bahamákon. Elvégeztem az Upledger Institute International (UII) Craniosacralis terápiás képzéssorozatának minden elemét; több mint 30 képzést.

Miután 2004-ben, Magyarországon elsőként megnyitottam craniosacralis terápiás rendelőmet, nagyon hamar rájöttem, hogy a módszer hatékonysága és széleskörű alkalmazási lehetőségei miatt sokkal több jól képzett szakemberre van igény. Így kezdtem el 2008-ban megszervezni a Craniosacralis terápia hivatalos magyarországi oktatását, és 2009-ben kineveztek az UII hazai leányvállalata igazgatójának. A képzéseken kezdetben nemzetközi instruktor kollégáim tanársegédjeként és tolmácsként vettem részt; egyre inkább úgy éreztem azonban, hogy szeretném megadni a magyar hallgatók a lehetőséget, hogy anyanyelvükön tanulhassák a módszert. Belevágtam tehát a többéves instruktori képzési programba, és 2011-ben elnyertem nemzetközi instruktori kinevezésemet. Azóta nem csak itthon, hanem Svájcban, Hong Kongban, Japánban, Szingapúrban, Törökországban, Ukrajnában, Csehországban, Szlovéniában, Angliában, Dániában, Oroszországban és Lettországban is oktatom a módszer 5 különböző szintjét.

2011-ben elvégeztem a Bioaquatikus Delfin-asszisztált Craniosacralis terapeutaképzést, így nyaranta szakképzett delfin-terapeutaként is dolgozom, tanítványokat és pácienseket kísérek ki a Bahamákra, ahol haladó Craniosacralis terápiás technikákat bioaquatikus és delfin-asszisztált technikákkal ötvözünk. Velük együtt tapasztalom meg újra és újra a delfinek, az óceán és a természet gyógyulásban betöltött szerepét, az emberek és delfinek közötti szabad és kölcsönös interakciót. Mély hálát érzek azért, hogy lehetőségem volt általa megtapasztalni, mit jelent a feltétel nélküli szeretet.

Az Upledger Institute Hungary (UIH) igazgatójaként és a módszer hazai képviselőjeként rendszeresen tartok előadásokat tudományos és egyéb szakmai fórumokon. Vezető terapeutaként részt veszek az amerikai anyaintézet intenzív terápiás programjaiban Írországban, Flordiában és a Bahamákon. Aktív tagja vagyok a Ricky Williams Concussion Programnak, ahol NFL játékosokat kezelünk traumás agysérüléssel egy kutatási program keretein belül.

2010-ben megnyitottam második, budapesti rendelőmet is, ahol a legtehetségesebb, magasan képzett és tapasztalt tanítványaimmal lelkes és hatékony csapatot alkotunk. 2011-ben természetgyógyászként Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, majd 2020-ban Életmódtanácsadó és -terapeuta képesítést szereztem. Ez utóbbi az államilag elismert legmagasabb természetgyógyászati kinevezés. 2013-2014-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán Humánkineziológia szakon tanultam. Doktori értekezésemet a Craniosacralis terápia és a sportsérülések rehabilitációja témakörében tervezem írni.

Kevés szabadidőmet szívesen töltöm a természetben és baráti körben, emellett örömmel sportolok.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, ADV3, CSP1, CSP2, CCPB, SICS, CSAA-AT, TBS1, TBS2, BCB, CSCN1, CTTB1, CTTB2, HFC, VM1, VM2, VM3, VM4, VM5, NM1, NM2, NM3, LT1, BAER, BADA, DTHCS
Nemzetközi minősítés: CST-T, CST-D
Instruktori kinevezés: CST1, CST2, SER1, CSP1, SICS

 

SÁGHY PÉTER

Craniosacralis terapeuta, Visceralis manipuláció-terapeuta, Természetgyógyász: Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Sághy Péter vagyok, nemzetközi CST-T minősítésű craniosacralis terapeuta, természetgyógyász. Mindig is érdekelt az Ember működése, de egészen 40 éves koromig az élet más területein dolgoztam itthon és számos helyén a nagyvilágnak.

A Craniosacralis terápiával több mint 15 évvel ezelőtt találkoztam, akkor még páciensként, és az elsők között tapasztalhattam meg annak áldásos hatásait gyermekkori jó barátom, Gábriel Orsi révén, aki a módszert Amerikából Magyarországra hozta. 2010-ben, az ő biztatására kezdtem komolyabb érdeklődést mutatni a terápia iránt, így barátságunkat most már szakmai kapcsolat is színezi. Ekkor vált számomra különlegesen fontossá a természetesebb élet, a természetes egészségmegőrzés, a testi, szellemi és spirituális fejlődés.

Az Upledger Intézet képzési rendszerén belül minden itthon elérhető tanfolyamon résztvettem, kiépítve ezzel a mind magasabb szintű tudásbázist, amit nagy örömmel használok pácienseim támogatására, gyógyulásuk érdekében.

A nemzetközi CST-T minősítés megszerzése óta a hazai terapeutaképzésben is aktív szerepet vállalok: a képzéseken tanársegédként, a végzett hallgatók továbbképzésében tanulócsoport-vezetőként tevékenykedem. Emellett, elsősorban saját magamon, a tibeti Pránanadi technikáit is alkalmazom, hogy még többet-jobbat adhassak annak, aki tőlem kezelést kap.

A Craniosacralis terápiában megtaláltam azt a tudományos alapokon nyugvó módszert, mely egyszerre foglalkozik a testtel és a lélekkel, ezeket egymástól nem szétválasztva, holisztikus szemlélettel kezeli.

A rendelőnkben napi szinten élek meg kisebb-nagyobb „csodákat”, legyen az pácienseink krónikus fájdalmának megszűnése, egyes szervi problémák rendeződése, vagy súlyos fizikai tüneteket okozó emocionális blokkok oldódása. Az olyan pillanatokért, amikor pl. egy nem beszélő gyermek először szólal meg, vagy amikor hirtelen állapotjavulás miatt eltörölnek egy gerincműtétet - érdemes tanulni és végezni a Craniosacralis terápiát. Szeretném, hogy ezt az egyedülálló, hatékony módszert hazánkban is egyre többen megismerhessék, ezáltal megélhessék a Csodát!

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, TBS1, HFC, VM1, VM2, DTHCS
Nemzetközi minősítés: CST-T
 

JEGES TÍMEA

Craniosacralis terapeuta, Visceralis manipuláció-terapeuta, Természetgyógyász: talpreflexológus

Az életem egy ködös februári reggelen változott meg, amikor 1 órán belül 3 ember hívott fel, hogy ismerem-e a craniosacralis terápiát. Megnéztem a terápia hivatalos honlapját és azonnal jött az érzés: ez az én utam. Ösztönösen, gondolkodás nélkül, rögtön jelentkeztem a következő képzésre és azóta is ez a hivatásom, a munkám, a hobbim, a szenvedélyem. A craniosacralis terápiában találtam meg azt, amit mindig is kerestem: egy olyan egyedülálló módszert, amely egyszerre dolgozik testi és érzelmi blokkokon, és segít, hogy testileg és lelkileg is harmóniában tudjunk élni. Amióta erre az útra léptem, nemcsak sok páciensem élete, de a sajátom is teljesen megváltozott, átalakult, egyensúlyba került. Hálás vagyok, hogy nap, mint nap részese lehetek eltűnt fájdalmaknak, megváltozott életeknek, elengedett, feldolgozott traumáknak. 

Hiszek a test intelligenciájában, abban, hogy megfelelő és szakértő külső támogatással, segítséggel bárki képes beindítani magában az öngyógyító folyamatokat. Hiszem, hogy a jó terapeuta nem csodatevő, hanem egy empatikus segítő, aki támogatja a folyamatot, de a gyógyulás nem lehetséges a páciens aktív részvétele nélkül.

Eredetileg közgazdászként diplomáztam a Külkereskedelmi Főiskolán és a média szakmában dolgoztam, de gyermekeim születése után érdeklődni kezdtem a szelíd gyógymódok iránt. A hivatalos természetgyógyász-képzés elvégzése után talpreflexológiára, Schüssler arcdiagnosztikára szakosodtam, majd az Upledger Intézet helyi központjában végeztem el a Craniosacralis terápia, a Visceralis Manipuláció és a Neuralis Manipuláció képzéssorozat elemeit. Tanársegédként rendszeresen részt veszek az intézet képzésein, tanulócsoport-vezetőként az Intézet hallgatóinak továbbképzését támogatom, az 1-napos wroskhopok instruktoraként pedig igyekszem átadni tudásomat és lelkesedésemet a jövő terapeutáinak. :-)

Külön öröm számomra a gyerekek kezelése, hiszen ilyenkor használhatom azt a tudást, amit magamba szívtam gyerekkorom óta. Anyukám az ország legjobb gyógy- és drámapedagógusa, és csak mostanában jöttem rá, mennyire észrevétlenül tanultam meg tőle azt, hogyan kell kapcsolódni a gyerekekhez az ő szintjükön, hogyan lehet játékosan, élvezetesen, de határozottan támogatni őket saját fejlődésükben.

A folyamatos tanulás mellett figyelek arra, hogy magam is kezeléseket kapjak és töltsem magam, hogy biztosítani tudjam pácienseimnek azt a nyugodt és kiegyensúlyozott hátteret, ahol gyógyulni tudnak.

Szeretettel, tudatos jelenléttel, legjobb tudásommal várok minden gyógyulni vágyót, akár angol és spanyol nyelvűeket is.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, CCPB, TBS1, VM1, VM2, VM3, VM4, NM1, NM2, NM3, LT1, CTTB1
Nemzetközi minősítés: CST-T


 

MÁRKUSZNÉ GYŐRI ERZSÉBET (Zsóka)

Craniosacralis terapeuta, Diplomás rekreáció irányító, Természetgyógyász: Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

Kamaszkoromban, egy kórházi kivizsgálás során tudatosult bennem, hogy betegekkel szeretnék foglalkozni. Az egészségügyi középiskola elvégzése után 1994-től baleseti ambulancián dolgoztam műtősnőként, majd – a gyermekeim születése után – a szociális szférában helyezkedtem el.

Az egészség helyreállítása mellett számomra fontos szempont volt az egészség megőrzése, a testmozgás, és ugyanolyan lényeges volt ennek tudatosítása az emberekben. Ezért 2003-ban a SOTE Testnevelési Karán folytattam tanulmányaimat, ahol rekreáció irányítóként szereztem diplomát.
2015-ben természetgyógyászatot tanultam, ismereteimet elsősorban alternatív mozgás- és masszázsterápia téren bővítettem.

A craniosacralis terápiával 2008-ban találkoztam az első hazai újságcikk kapcsán. Azonal magával ragadott, így természetes volt, hogy jelentkezem a képzésre. A lendület a mai napig tart, a nálunk szervezett képzések szinte minden szintjét elvégeztem.
2010-ben craniosacralis terapeuta (CST-T) vizsgát tettem, azóta tanársegédként számos képzésen támogathatom az instruktorok munkáját, a hallgatókat pedig tanulócsoportos foglalkozásokon és magánórákon segítem.

A kezelések során szeretném, ha a páciensek megtapasztalnák a szervezetük önkorrekciós működését, egy új egyensúlyi állapot létrejöttét. Szívesen kezelek időseket, felnőtteket, gyereket is; a gyermekekkel való foglalkozás nagy öröm számomra, a természetességük, gondolkodásuk közel áll hozzám. Nekem fontos a rendelő nyugalma, a kollégákkal felépített baráti légkör, melyet a hozzánk érkezők az első percektől tapasztalhatnak.

Szabadidőmet a természetben, erdőn-mezőn töltöm családom, barátaim körében.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, TBS1, VM1, DTHCS, CTTB1
Nemzetközi minősítés: CST-T

 


BODÓNÉ DÁVID JUDIT

Craniosacralis terapeuta, Visceralis manipuláció-terapeuta, Röntgen asszisztens

Eredetileg röntgen asszisztensként végeztem, a közgazdász diplomát gyermekeim születése után szereztem meg. Gyerekkorom óta tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, a Craniosacralis terápiáról azonban csak 9 éves kisfiam kapcsán hallottam először, aki idegi hallássérüléssel született és amitől különböző fizikai és lelki feszültségek halmozódtak fel benne: tekergette a nyakát, amihez egy kóros szemmozgás is társult - a szakirodalom ezt tikkelésnek hívja. Egy manuálterapeutához keveredtünk, aki szerint a nyakizmok feszültsége összehúzta a nyaki csigolyákat, és a porc elkezdett kopni. Egy 9 éves gyereknél! Ő ajánlotta a Craniosacralis terápiát. Kipróbáltuk. Néhány kezelés után elmúlt a tikkelés, nyaktekergetés, ropogás. Hihetetlen volt, hogy egy ilyen gyengéd technika ennyire hatékony lehet! Édesanyaként nagyon hálás voltam a terapeutánknak és az rendelőintézménynek. Saját kezelésem élményeit követően érdeklődésem csak méginkább fokozódott, így jelentkeztem végül az Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeutaképzésére. Ennek már 9 éve. 

A Magyarországon elérhető craniosacralis képzések mellett lehetőségem volt az Intézet által szervezett delfin-asszisztált craniosacralis terápiában is terapeutaként részt venni – szavakkal nem kifejezhető, életre szóló tapasztalás és élmény volt.
4 éve dolgozom Orsi rendelőjében, a nemzetközi Craniosacralis terápia hivatalos hazai referenciarendelőjében, ahol a terápiát napi rendszerességgel és nagy örömmel végzem. Az Intézet képzésein tanársegédként, a továbbképzéseken tanulócsoport-vezetőként működöm közre.

A természetes gyógymódokkal kapcsolatos tudásom bővítése érdekében jelenleg egy természetgyógyász iskolába járok. Úgy érzem, hogy a Craniosacralis terápiában találtam meg azt, amivel a gyógyulni vágyókat a leginkább támogatni tudom. Rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy a Craniosacralis terápia egyszerre lehet a hivatásom és a hobbim.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, CSP1, ADV1, ADV2, VM1, VM2, VM3, VM4,TBS1, HFC, BADA, BAER, CTTB1
Nemzetközi minősítés: CST-T

 

LACZKOVICH DÓRA

Craniosacralis terapeuta, Gyógytornász, Dévény Speciális Manuális Technika (DSGM) terapeuta, SRT (Pfaffenroth) terapeuta, JERR koragyermekkori reflexkorrekció terapeuta

1992-ben diplomáztam gyógytornászként, majd évekig az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben gerinvelősérültek rehabilitációjában, majd Házi Betegellátásban különböző traumás sérülések, stroke utógondozásában vettem részt.
Három gyermekemmel itthon töltött évek után 2005-ben megtanultam a Dévény-módszert, és elsősorban 0-5 éves gyermekek mozgáskorrekciójával, manuális kezelésével foglalkoztam.

Gyermekekkel foglalkozni örömteli kihívás. Kihívás, mert a gyermek spontán, aktív, ösztönös, rögtön őszinte visszajelzéseket ad. A vele való terápiás munka életkornak megfelelő kapcsolódást kíván. Örömteli, mert az élet mozgás, és játékosan könnyebb megélni – a gyerekek ehhez nagyon jól értenek. Mindez pedig arra ösztönöz, hogy folyamatosan fejlesszem manuális tudásomat, nyitottan kutassam a gyermek mozgásának, viselkedésének hátterét és teljes figyelmemmel támogassam a gyógyulást.

A Craniosacralis terápiához évekkel ezelőtt krónikus hátfájdalmam vezetett el. Ekkor tanultam meg, hogy ha a kötőszövethez (fasciához) erős kézzel nyúlunk, megmerevedik, ellenáll a mozgásnak. Ha határozott, kitartó gyengédséggel közeledünk, megmozdul, reagál, oldódni kezd. És ezáltal oldódnak fájdalmak, elakadások, feszültségek a testben és a lélekben is. A CST gyengédségben rejlő ereje nap mint nap lenyűgöz, ahogy támogatja a pácienst fizikai és pszichés egyensúlyának megtalálásában és fenntartásában.

Az Upledger Intézet képzési rendszerében minden lehetőséget igénybe véve folyamatosan tanulok, kezelek és kezeléseket kapok magam is, hogy a lehető legmagasabb szakmai felkészültséggel fogadjam a pácienseket, gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Szabadidőmben szívesen sportolok, a természetben töltődöm, túrázok, jógázom.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, CSP1, SICS, VM1, TBS1, CTTB1
Nemzetközi minősítés: CST-TMÁZIK ADRIENN

Craniosacralis terapeuta, Visceralis manipuláció-terapeuta, Természetgyógyász: kineziológus, akupresszőr, Szociológus

2007-ben ismertem meg a Craniosacralis terápiát. Ez a szelíd, de igen hatékony gyógymód segített ki egy gerincsérv-műtét utáni hosszú, és a műtét ellenére továbbra is fájdalmas állapotból. Mi több, a terápiának köszönhetően elkerülhettem a rám váró további műtéteket. Mai napig gerincfájdalom nélkül élek. 

Már akkor elhatároztam, hogy amint lehetőségem nyílik rá, elsajátítom a módszert. Tanulmányaim mellett még évekig eredeti hivatásomat gyakoroltam piackutató szociológusként. Közben az évek során, megfigyelve a saját, valamint környezetemben élők egészségügyi problémáinak természetét és gyakran igen hosszadalmas lefolyását, nyitottá váltam a holisztikus szemléletű gyógymódok megismerésére, különösen a stressz és a stressz okozta fizikai tünetek megfigyelésére.  Így évekig tanultam a kineziológia One Brain© módszerét, majd az akupresszúrát és a szakvizsgák megtétele után kineziológus és akupresszőr lettem. 

A Craniosacralis terápiával már a tanulmányaim kezdete óta támogatom a környezetemben élők egészségét, így az archasadékkal született gyermekemet is, akinek nagyban segített a módszer a korrekciós műtétek könnyű megélésében és a gyors felépülésben.
Napról napra látom a terápia meggyőző erejét, amikor első kézből tapasztalom akár enyhébb, akár komolyabb egészségügyi problémák fizikai, de gyakran érzelmi síkon történő enyhülését.
Meggyőződésem, hogy a sokat emlegetett boldogság nem más, mint a fizikai, mentális és érzelmi egyensúlyi állapotunk eléréséhez tett törekvéseink és az ebből fakadó sikerélmény megélése. Látom és saját életemben érzékelem is, hogy a Craniosacralis terápia mennyire hatékonyan támogatja mindezt.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, CSP1, SICS, VM1, DTHCS, CTTB1
Nemzetközi minősítés: CST-T

 

POLIK GYÖRGY

Craniosacralis terapeuta, Pránanadi mester

Közgazdász informatikus, szenior IT rendszermérnök háttérrel, több évtizedes élsportoló múlttal (kosárlabda és úszás) álmomban sem  gondoltam volna, hogy 45 éves koromban ekkora fordulat áll be az életembe Orsi és a Craniosacralis terápia megismerésével.
Egészséges életmód, egészséges táplálkozás (voltam én 30 kilóval nehezebb is!), Pránanadi 6-os fokozat, folyamatos, intenzív önismereti munka...és cranio, cranio, cranio, ami egyszerre figyel panaszaink testi és lelki oldalára, segít megtalálni egészséges középpontunkat, mindezt gyógyszerek nélkül, gyengéd érintéssel, hatékonyan.
Nem lehet elfelejteni azt az alkalmat, amikor először tapasztaltam meg a craniosacralis rendszer saját ritmusát (egy rukkolás pizzára várva)...♥
Az utasításokból értő, mechanikus számítástechnika mellett érző emberekkel, olykor állatokkal foglalkozni, támogatni őket a gyógyulásban - nagyon jó érzés. Látni, megtapasztalni az érintés gyengéd erejét, a belső gyógyító hangját - fantasztikus dolog.

Élsportolóként most már tudom, milyen nagymértékben segít hozzá a craniosacralis terápia a jobb teljesítményhez, koncentrációhoz, kiélezett helyzetekben a magabiztos döntésekhez, a jobb fittség eléréséhez, az idegrendszer, immunrendszer megfelelő működéséhez, húzódások, kisebb és súlyosabb sérülések gyorsabb regenerálódásához. Az amerikai anyaintézet Concussion programján való részvételt követően itthon leginkább kosarasok, kézilabdások, jégkorongozók felkészülésében és sérülés utáni felépülésében segítek.
Apaként (2 fiam van) és terapeutaként megtanultam, milyen óriási előnye van azoknak a gyerekeknek, akik minél fiatalabb életkorban részesülnek craniosacralis terápiában, megelőzve ezzel számos későbbi nehézséget, kihívást.

Kollégáimmal együtt én is szeretettel, odafigyeléssel, jó hangulatban várom Önt is mindkét rendelőnkben.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, CSP1 (Craniosacralis terápia a gyermekgyógyászatban), CCPB1 (Craniosacralis terápia várandósság és szülés előtt, alatt és után), BAER, BADA (Bioaquatikus delfin-asszisztált terápia, HFC (Healing From the Core), CTTB1.

 

TAKÁCS BALÁZS

Masszázsterapeuta

Gyógy- és sportmasszőri képzéseimet 2017-ben fejeztem be, s ez jó alapot nyújtott további tanulmányaimhoz. Az ezt követő években olyan technikákat sajátítottam el mint a manuális neurodinamika és fasciaorganizáció, köpölyözés, kinesio taping, hegkezelés technikák, lomi-lomi masszázs, melyekkel képes vagyok szükségtelen fájdalom nélkül elérni a kívánt célt. Mindannyian különbözőek vagyunk, ezért két masszázs sem lehet egyforma. Munkám során nagyon fontos, hogy mindenki saját igényeinek megfelelő, testreszabott kezelést kapjon.

Számomra a masszázs az érintés egy olyan formája, melyben szavak nélkül is képessé válunk gyógyítani a másikat. Mindig lenyűgözőnem tartottam azt a változatosságot, ahogy a különböző mozdulatok, fogások egyetlen pillanattá fonódnak össze. Szavakkal nehezen megfogalmazható az a jól eső könnyedség, melyet a feszes szövetek ellazulása vált ki bennünk. Eddigi tapasztalataim alapján a legfinomabb érintések képesek a legnagyobb változásokat elindítani az emberben. Ebben az érzésben pedig újra lehetőségünk nyílik új nézőpontokból ránézni mindennapi kihívásainkra. A masszázs épp úgy képes hatni a lelkünkre, mint a testünkre.

Hiszek abban, hogy ez a fajta érintés fontos része az életünknek. Ha szeretnéd te is megtapasztalni ezt a belső csendet, szeretettel várlak!

 

KOLLÉGÁINKHOZ BEJELENTKEZNI AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON LEHET
+36 20 942 0074

VÁRJUK SZERETETTEL!
 

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy időpontfoglalás munkanapokon, 09:30-17:30h között, telefonon lehetséges: +36209420074.

Tisztelettel kérjük, hogy a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően hívjon bennünket!


Köszönjük!

Bezár x