UPLEDGER INSTITUTE HUNGARY (UIH)
 

A craniosacralis terápia magyarországi meghonosítása, az amerikai Upledger Institute International magyarországi képviselete és a hazai craniosacralis terapeutaképzés beindítása Gábriel Orsolya nevéhez fűződik.  
 


A többdiplomás szakember Magyarországon elsőként, 2004-ben nyitotta meg Craniosacralis terápiás rendelőjét. 2009-től a hazai craniosacralis terapeutaképzés hivatalos szervezője, ezzel egyidőben az Upledger Institute Hungary (UIH) igazgatója lett.  Belevágott a többéves, szigorú instruktorképzésbe, és 2010 óta a Craniosacralis terápia 5 különböző szintjét oktatja hazai és nemzetközi képzéseken.
Az UIH intézetvezetőjeként és a módszer hazai képviselőjeként rendszeresen tart előadásokat tudományos és egyéb szakmai fórumokon. Vezető terapeutaként részt vesz az amerikai anyaintézet intenzív terápiás programjaiban Japánban, Írországban, az Egyesült Államokban és a Bahamákon. Aktív tagja a Ricky Williams Concussion Programnak, ahol korábbi NFL játékosokat kezel traumás agysérüléssel egy kutatási program keretein belül.

Az UIH, csakúgy mint az UII többi Saltellite-ja a világon mindenhol, a Dr. Upledger által kidolgozott pontos iránymutatások szerint végzi tevékenységét, így a képzések minősége és tartalma megfelel az anyaintézet szigorú előírásainak. Minden, az UIH által szervezett tanfolyam ugyanazt az irányvonalat követi és az eredeti, Upledger-féle craniosacralis terápiát képviseli ill. egészíti ki rokon módszerekkel.
Az UIH 2012-ben a felnőttképzésben akkreditált intézmény lett, és ma Magyarország egyik legelismertebb, a Craniosacralis terapeutaképzés egyetlen hivatalos képzőintézménye, amely mára több mint 1000 elégedett hallgatóval büszkélkedhet.

Küldetés: 

Az UIH célja, hogy ezt a tudományos alapokon nyugvó, rendkívül gyengéd, mégis igen hatékony alternatív gyógymódot minél szélesebb körben megismertesse és alkalmazza Magyarországon is. Feladata továbbá, hogy Magyarország egyetlen hivatalos craniosacralis terapeutaképző intézményeként a lehető legmagasabb színvonalon segítse a módszer elsajátítását, megőrizve annak tisztaságát.

Időpontfoglalásért keressen bennünket a +36209420074-es telefonszámon!

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x